Kärlek ~ Med honom blir allt bättre ♡

Medan våren har minst sagt varit konstig och rörig är relationen, med han som gör allt bättre, fortsatt stabil ♡

christoph-rucker-Ovd9NMTXbkg-unsplash

Håller oss mest för oss själva. Lagar god mat, dricker gott vin, lyssnar på musik, promenerar vid havet, pussas och kramas.

När jag fyllde år för nån månad sedan överraskade han mig med en SPA-vistelse söderöver. Den åkte vi på förra helgen efter att ha hört oss för om hur de anpassat sig med tanke på …

Under stora delar av färden fullkomligt vräkte regnet ner över oss men, efter en vänstersväng, bort från motorvägen, var det som att komma in i den svenska sommaren när den är som bäst. Solen lyste från en klarblå himmel och de gula fälten böljade lätt i vinden. Fantastiskt!

Stället i sig var utan konkurrens det bästa ställe vi upplevt så här långt. Atmosfären, inredningen, detaljerna, maten, rummet, SPA:t… Allt var verkligen helt perfekt. Hit vill vi återvända fler gånger!!

Det bästa på hela resan var så klart sällskapet. Denna underbart fina människa, med vackra blå ögon, får mitt hjärta helt varmt och bubbligt. Med honom blir precis allt bara bättre. Är så innerligt tacksam över att vi funnit varann ♡♡♡

Kram Fru Didriksson ♡

 

7 kommentarer på “Kärlek ~ Med honom blir allt bättre ♡

Add yours

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑