Lilla Fleur – Att bli din mamma

Det var inte säkert att det skulle bli en baby i min mage hade Doktor A sagt men skam den som ger sig ♡

2451726_L

Min kropp motarbetade mig så när jag fick mina hormonstimulerande mediciner och bad högre makter om hjälp drog jag på rejält. Önskade mig, förutom att hjälpen på traven skulle fungera, världens bästa och finaste lilla babyflicka. Tre år tog det och min kärlek till dig väcktes till liv i samma ögonblick som de fem graviditetstesterna visade blåa plustecken. Äntligen skulle jag få bli mamma ♡♡♡

Hela livet hade jag varit rädd extremt rädd för att föda barn. Nästan så mycket faktiskt att jag inte ville ha barn under många år. Vilket är så ironiskt med tanke på att när jag väl vågade tanken fullt ut om att bli mamma ändå så gick det inte. Behövde ta hjälp av Doktor A och hans team för att utreda varför vi inte blev gravida när vi väl började försöka.

När de där blå plussen kom var vi inne på sista behandlingen med hormonet progesteron som skulle sätta fart på mitt system. Tiden före behandlingen hade jag haft en stressig period i mitt liv och min kropp stöttade inte min önskan om att bli gravid. I två år hade vi försökt på egenhand men inget hände och då tog vi specialisthjälp.

Efter ett års behandling ville Doktor A att vi skulle ta en paus från hormonerna ett litet tag. Vi hade med hans hjälp blivit remitterade till en privat klinik för provrörsbefruktning och fått besked om att vi inom ett år skulle påbörja en process hos dem. Han tyckte jag skulle vila kroppen inför detta och försöka på egenhand under tiden.

Men, jag har en så extremt stor fobi för att ha nålar under min hud så jag hade sagt till din pappa att jag var väldigt tveksam till det hela. Visste inte om jag skulle våga fullfölja en provrörsbefruktning. Han sa att han älskade mig oavsett och att beslutet helt och hållet var mitt. Det var i slutändan ändå min kropp som skulle utsättas för alla tester och behandlingar.

Började ställa in mig på att det kanske skulle bli ett liv utan barn för oss när jag kom på att min mens plötsligt upphört. Åkte till apoteket och köpte flera graviditetstester och tänka sig – det blev plus på alla ♡♡♡

Bokade tid hos Doktor A och första ultraljudet gjorde vi tidigt. Runt vecka sex redan. Doktor A sa att allt såg normalt ut när jag låg där på britsen med magen insmord i kladdig gel och ultraljudsgivaren som rörde sig över den.

Trodde för en sekund att vi misslyckats men så sa han ”Och, se där är det lilla hjärtat!” och pekade på skärmen.

Det var allt annat än normalt för mig. Äntligen skulle vi bli få bli föräldrar. Lilla jag skulle få ha en liten baby i min mage i nio månader och sen skulle jag bli mamma till en liten pojke eller flicka.

Det var ett av mitt livs vackraste ögonblick ♡

Mamma ♡

 

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: