Kärlek – Planerar perfekt semester ♡

Sommaren närmar sig med stormsteg och nu vet vi att vi har en vecka som vi kan vara med bara varandra. Den ska vi göra något riktigt bra av har vi bestämt så nu planerar vi perfekt semester tillsammans, Favvokillen och jag ♡

raychan-B7_FK-gF4dc-unsplash

De senaste veckorna haglar idéerna på vad den perfekta semestern för oss kan vara. Är det en storstadssemester på hemmaplan eller utomlands, är det en bilsemester ut i Europa, är det att ta in på lyxhotell eller något gulligt annat ställe vid kusten eller i inlandet? Eller på en ö?

Ingen av oss vet riktigt än men det är roligt att bolla tankar och funderingar tillsammans.

När vi ses i helgen ska vi försöka komma så långt att vi har en inriktning att djupdyka i ordentligt har vi sagt. Han hittar ju erbjudanden som ingen annan så jag förlitar mig på att det inte kommer bli annat än perfekt på alla sätt och vis.

I övrigt upplever jag en så himla skön period i mitt liv just nu. Både i mig själv och tillsammans med honom.

Har massa energi och en kreativ känsla som gör att det bubblar i hela mig. Gällande jobbet har jag delade känslor.

Den nya organisationen kan bli bra för mig men den kan också bli motsatsen. Blir det den senare varianten är jag redo att ta mig an utmaningen att hitta något nytt att göra. Men jag tänker inte grubbla på det nu utan ta det sen när det blir aktuellt om dryga halvåret.

Utanför jobbet, i mitt privata liv, ser jag bara positiva saker framför mig.

En skön semester med först lilla Fleur, Syster D och resten av familjen väntar om bara några veckor.

Därefter är jag solokvist i en och en halv vecka innan jag har min vecka med Favvokillen. Självklart kommer vi ses en massa däremellan, säger han och jag tror absolut att det blir så.

När jag semestrat med honom väntar två och en halv vecka med Lilla Fleur.

Har lite funderingar på att åka med henne och mina föräldrar någonstans ett par dagar. Om de vill följa med oss så klart.

Tänker mycket på det där med att vi inte kommer få ha varandra kvar hela vårt liv. Det vore verkligen så mysigt därför att få möjlighet att skapa några fantastiska sommarminnen för Lilla Fleur och mig själv som vi tillsammans kan se tillbaka på om några år, nu när vi kan.

Favvokillen har inte riktigt den relationen som jag har med mina föräldrar med sina egna, men han uppmuntrade mina tankar när jag berättade om dem härom kvällen.

Det förstår jag att du vill och nu är allt du känner till. Passa på nu när de är friska, pigga och fräscha båda två.”, sa han. Och det är ju sant.

Det är skönt att äntligen känna att livet är bra nu efter en längre period av oro och osäkerhet. Ska hålla kvar den känslan så länge det bara går ♡

Kram Fru Didriksson ♡

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: