Reflexioner & Tankar Oxens årshoroskop 2019

Du har ett stabilt ekonomiskt år framför dig. Du tycks nöjd med det du har åstadkommit hittills. Fokus ligger istället på andra områden, såsom karriären. Där kommer det hända mycket!

3697439_l

Pengar & karriär

Uranus, din karriärplanet, kommer flytta in i ditt eget tecken den 6 mars. Du har redan fått en försmak av vad det kommer innebära för din karriär. Tänk tillbaka på vad som skedde dig under perioden maj-november 2018. Vad hade du för tankar kring att förnya ditt sätt att arbeta? Eller sätt att lägga upp din livsstruktur, för det fall du inte arbetar? Dessa tankar och möjliga nya vägar återkommer med full kraft från och med mars 2019. Med Uranus i ditt eget tecken ända fram till år 2026 kommer du ha mycket nytt att vänta dig. På dina villkor, dessutom!

Chefer och styrande kommer hjälpa dig framåt och du kommer märka att det kommer bli mer regel än undantag att du blir head-huntad eller tillfrågad om du är intresserad av ett nytt arbete, än att du ska söka tjänster. Inte för att du inte ska söka jobb om du vill byta arbete, men förvånas alltså inte om du får erbjudande utan någon direkt ansträngning. Din personliga profil och stil blir viktigare i ditt arbete. Dress the part, som de säger. Den profil som du signalerar, öppnar dörrar för dig.

Fastighetsbranschen, mäklarverksamhet, utvinnande av tillgångar i mark och jord samt jordbruk gynnar dig i ditt arbete. Oxen styr över alla former av hanterande av pengar, tillgångar och förmågor. Chanserna att arbeta inom någon av dessa områden kommer bli fler. Ofta kommer jobbhändelserna ske hastigt. Lite” över en natt”, är känslan. Året kommer bli ett framgångsrikt karriärår, eller för att förändra din livsstruktur på dina villkor. I december blir det ännu härligare för då samarbetar Jupiter, turplaneten, med din karriärplanet.

Kärlek

Med Uranus i ditt eget tecken kommer ditt frihetsbehov öka dramatiskt från och med mars 2019. Du vill testa nya möjligheter. Se livet från nya vinklar. Och i livet ingår din relation. Saturnus, den store livsmästaren, kommer befinna sig nära din kärleksplanet under året. Det kan innebära att du behöver lägga ned mer arbete, tid och kraft på en relation. Det kan betyda att relationen testas. Den största utmaningen i ditt kärleksliv är att du är inställd på personlig förnyelse eller revolution av ditt privatliv. Ena dagen prioriterar du en sak i ditt kärleksliv, och vill leva på ett visst sätt, men nästa dag kan du vara inne på ett nytt spår. Det kommer inte vara helt lätt för en partner eller date att hänga med i svängarna!

Med din kärleksplanet placerad i det nionde, utåtriktade och internationella huset, finns kärleksmöjligheter i andra länder, med utlänningar eller med personer med en bakgrund helt annorlunda än din egen. En person som kan lära dig nya saker och/eller visa dig nya världar kan ta ditt hjärta med storm. En författare, universitetsprofessor eller person i resebranschen kan bli din nya kärlek.

Stadgade mår toppen av att vidga vyerna tillsammans med sin kärlek: res, studera ihop eller inled en religiös resa tillsammans. Allt handlar om att lära er nytt och växa tillsammans genom de nya lärdomarna.

Jupiters tur

Planeten som styr över överflöd och möjligheter, Jupiter, besöker ditt åttonde hus. Passion, närhet och sex kan få en dubbel dos av lycka av upplevelser. Med Uranus i ditt eget tecken tyder det på att singeln kan lockas av många fysiska möten. Stadgade kan lockas av att inleda en hemlig relation. Det tycks ingå i din personliga utveckling att driva saker och ting till sin spets just nu.

Det åttonde huset är området där de stora psykologiska genombrotten tar plats. Om du har kämpat mot inre demoner, begär, rädslor eller en relation där du blir kontrollerad, kan Jupiter hjälpa dig att ta dig vidare och bli fri. Du kan finna en god hjälpare såsom en psykolog eller rådgivare under 2019.

Det åttonde huset styr också över delad ekonomi. Man tenderar att få in större klumpsummor på kontot när Jupiter besöker det åttondet huset. Ofta är pengarna som kommer in något som blir möjligt via ett stort banklån (bankerna är mer villiga att låna ut pengar till Oxen under 2019) eller genom en gåva eller ett arv. Pengarna kommer du troligen att använda till något som du längtat och drömt om länge, såsom ett nytt boende, en bil eller båt. Precis som det åttonde huset styr över gemensam ekonomi kan det också, i enlighet med det åttonde husets fågel Fenix-effekt, bli aktuellt att skilja sig eller träda ut ur ett investeringsprojekt med en affärspartner. Kort sagt kommer du att genomgå ett stort psykolgiskt förändringsår.

Du vädrar morgonluft och nya möjligheter, möjligen i utlandet, och nu är du redo att tala med banken eller en kärlekspartner/delägare och ta saker i den ena eller andra riktningen.

Nu förnyar du dig!

Källa: Amelia

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: