Kärlek – Älskar du honom?

Vill du säga ”Jag älskar dig” till Favvokillen? Frågan är kanske inte konstig men när jag fick den från min väninna nyligen så skämdes jag lite för jag visste faktiskt först inte hur jag skulle besvara den utan att det skulle låta dumt.

bokeh-3249889_1920

Favvokillen och jag har träffats i 8 månader nu om bara några dagar. Det kan tyckas vara länge.

Men – eftersom vi inte ses på vardagarna och i princip bara varannan helg så tycker jag att det är för tidigt med så stora ord, sa jag efter lite eftertanke.

Det tar dock inte bort att jag tycker VANSINNIGT mycket om honom. Och jag vet ju att han känner samma för mig, det både känns och syns i hans sätt att vara mot mig både när vi ses och inte ses som jag berättade häromsistens.

Kär, ja det är jag absolut! Mer än kär till och med ♡

Kan inte ens tänka en endaste tanke på att Favvokillen inte skulle vara en del av mitt liv utan att känna mig superledsen och jättesorgsen.

Han bara måste vara där ju, med sina tankar och funderingar, sitt skratt och sitt leende, all sin uppmuntran och med sin positiva livssyn, sitt stora stöd, sin varma famn och ljuvliga personlighet ♥♥♥

Han är ju FAVVOKILLEN!!!

Det klart att jag vill att vi två finingar ska vara på väg mot något större tillsammans!

När orden ”Jag älskar dig” kommer från mina läppar betyder det verkligen något stort.

Så ja, jag är ganska sparsam överhuvudtaget med att säga detta om jag inte kan stå för det för lång tid framöver.

Lilla Fleurs pappa fick vänta i säkert ett år minns jag innan jag kunde säga att ”Jag tror att jag faktiskt älskar dig och vill dela mitt liv med dig, typ alltid”.

Tanken på att säga det igen till en man är spännande och skrämmande på samma gång för då är det troligtvis någon som jag vill spendera all min tid med för all tid framåt.

Åh vad jag tycker mycket om dig, Favvokillen! Det är så härligt att ha dig i mitt liv och jag är så glad ska du veta över att jag träffat dig som får mig att må så himla himla bra hela tiden!”, det säger jag gärna redan nu och det menar jag till 100 procent ♡

Att Favvokillen säger det samma gör mig så varm och glad i hjärtat mitt ♡

Kram Fru Didriksson ♡

5 kommentarer på “Kärlek – Älskar du honom?

Add yours

 1. Det är så klokt som du gör, att inte slösa på ”jag älskar dej”. Har en text ännu inte publicerad som jag just funderar kring det du skriver;

  ..”Äkthet, varsamhet och eftertänksamhet är ord som kärleken går hand i hand med.
  Se upp för den oaktsamma passionen och romantiken som riskerar att utgå från en rädslan av ensamhet, av att bli lämnad och förhoppningar om att vilja älska och bli älskad så fort som möjligt..”

  Men känner du innerlig kärlek var håller inte för rädd att visa den! Även om orden är djupt betydelsefulla, är de inte heliga. Lycka till🌷

  Gillad av 1 person

 2. Tack för kloka ord ❤ Vet inte varför men det har alltid varit så för mig. Kan tycka hur mycket som helst om en person när jag säger att jag älskar så kommer jag aldrig ta tillbaka det. Älskar fortfarande Lilla Fleurs pappa men jag vill inte leva tillsammans med honom och jag känner inte några pirr i magen-känslor för honom. Men han kommer alltid vara en viktig person i mitt liv och tillsammans delar vi den största gåvan av dem alla, Lilla Fleur. Mina bästa väninnor har jag känt sedan mer än 20 år tillbaka och dem älskar jag också så klart och det vet dem om hela bunten <3. Och min familj så klart: mamma, pappa, syster, systerson och svåger. Ett "Jag älskar dig!" från mig är liksom för evigt kan man väl säga och då blir dem inte sagda mer än i riktigt långa relationer. Att visa kärlek är en helt annan sak och det gör jag mer än gärna till dem som är mig nära. Som Favvokillen till exempel som kommer mig närmare och närmare för varje dag och jag vill verkligen att det ska vara kärlek där med honom länge länge länge till ❤ ❤ ❤ .

  Gilla

 3. Jag har aldrig haft stora explosiva känslor. Jag går inte runt och *älskar* min man – men jag vet att jag gör det. Det tog mig lång tid att våga säga till honom nåt annat än ”jag tycker om dig”.

  Gilla

  1. När jag var gift älskade jag min man och vi sa det till varandra flera gånger om dagen när orden väl var sagda. På slutet inte lika ofta dock men det är väl naturligt 😊 Nu känner jag ju en stor kärlek till Favvokillen och den är jag inte rädd att visa ❤ Men älska är ett stort ord som jag vill ska betyda något stort. Vill inte vara utan min fina, underbara, Favvokille men är det samma som att jag älskar honom? Kanske det men det behöver jag suga på ett litet tag till ❤

   Gillad av 1 person

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: