Reflexioner & Tankar ~ Årshoroskop 2020.

”Frihetens vindar blåser genom ditt liv och din inre utveckling återspeglas förstås i dina relationer.” Så står det i Damernas årshoroskop för mitt stjärntecken, oxen. Så klart blir jag nyfiken och vill veta mer!

ethan-hoover-DgAdZhxKoCo-unsplash

Detta är inte ett enkelt och neutralt år – men det är spännande och utvecklande. Kanske blir du själv förvånad över de kaxiga val du tar. Under hela vintern och våren tar livet med dig ut på enastående äventyr. Jordens element brukar beskrivas som lika stabilt som urberget, men 2020 är det som vi trodde var helt säkert satt i förändring. Årets andra halva går händelserna inte lika snabbt, och är därför bra för reflektion.

Frihetens vindar blåser genom ditt liv och din inre utveckling återspeglas förstås i dina relationer.

Kärlek ♡

Frihetens vindar blåser genom ditt liv och din inre utveckling återspeglas förstås i dina relationer. Vårkänslorna kommer till dig redan i Mars då Venus går genom ditt tecken och du attraherar uppmärksamhet och beundrande blickar. Venus går sedan in i Tvillingarna, där hon blir kvar i över fyra månader. I samband med det kan det romantiska livet vara knepigt. I samma veva påbörjas Mars retrograd, vilket ger dig massor att fundera över. Det är kärlek på dina villkor som gäller.

Karriär & Ekonomi

Himmel möter jord när Uranus tränger allt längre in i ditt tecken och du går in i en revolutionerande fas som ändrar förut­sättningarna. Innovation, uppfinningar och plötsliga förändringar fortsätter dock sin färd igenom ditt tecken i flera år framöver.

Nu dras du till nya intressen och personer. Många av er väljer att studera, byta jobb eller hitta andra sätt att utvecklas maximalt. Du kan uppleva att du tänder till och blir involverad i något spännande.

Årets första förmörkelse den 10 januari infaller i ditt expansiva nionde hus, vilket sätter fokus på utbildning, resor och medvetandehöjning. Tålmodiga Oxen är zodiakens mest pålitliga arbetare – lojal, stabil och uthållig. Andra halvåret befinner sig Mars genom en retrograd i Väduren i hela sex månader, vilket kan dra ner lite på tempot.

☆☆☆

Åh, det låter som ett spännande år 2020. Ska sätta mig ner de kommande dagarna och göra en årsanalys av 2019. Så mycket har hänt i mitt liv det här året och jag börjar äntligen landa lite i det nu…

Trevlig helg!

Kram Fru Didriksson ♡

 

 

 

Källa: Damernas, Årshoroskop 2020

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: