Livet ~ Det som är viktigt.

Att hela familjen Didriksson, unga som gamla, är friska och mår bra tillhör det som är viktigt för mig. På vår himmel har det inte funnits några moln i sikte för solen. Ända fram till precis just nu.

laura-vinck-Hyu76loQLdk-unsplash

Det har dessvärre inte blåst bort utan istället har det som var litet då vuxit till sig. Och nu ska det som inte syns utanpå min fina lilla pappa strax tas om hand. Så klart det är nervöst men vi gör resan tillsammans som en familj.

Pappa klagar inte utan har tagit beskedet om tumören som växer i hans kropp med ett lugnt konstaterande att det är så här det är att bli gammal. Vi andra är oroliga så klart men vi tar ett steg i taget har vi sagt så nu är vi i ruta 1.

Läkaren som vi träffade på sjukhuset sa att det mesta tyder på att det är en elakartad tumör. Men – Den är upptäckt i ett tidigt skede. Den går att operera bort i sin helhet!!! Så det ska min pappa få göra om bara några dagar. Det känns skönt.

Läste om tumörer där pappas hittades. Ofta ger den inte några symptom förrän det är för sent att ta bort dem.

Pappas hittades av en slump i höstas då den bara var en pytteliten skugga på ett ultraljud han gjorde av helt andra skäl. Han är en turgubbe tänker jag och håller tummarna hårt för att det är som läkaren sa idag. ”Vi opererar bort den nu direkt och om några veckor kan vi se vad vi har att göra med”.

Finns inga garantier om vare sig det ena eller andra men just nu visar alla prover som tagits på att det kommer bli bra med pappa efter operationen. Det är det hela familjen Didriksson måste våga tro på nu ♡♡♡

Kram Fru Didriksson ♡

6 kommentarer på “Livet ~ Det som är viktigt.

Add yours

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: