Livet ~ Njuter!

Det är så härligt att vara samlade så här hela familjen. Solen skiner från en helt klarblå himmel. Det är nästan lite FÖR varmt ute just nu i kvällssolen så jag smet in med mitt kalla, goda, bubbel för en stund sedan.

1038648_l

Har gått här i flera dagar nu och bara toknjutit av livet. Älskar verkligen att tillbringa tid med min fina lilla familj på midsommar. Har faktiskt inte firat på så många andra sätt slår det mig nu 🙂

Sedan jag var runt 15 år har jag firat med både vänner och familjen i familjens stuga vid Västkusten. I år är den första sommaren utan stugan och därför är jag extra glad att vi hittade en att hyra en precis vid strandkanten som rymmer oss alla. Tada, vi kan vara tillsammans det här året också ♡

Nästa år får vi se hur det blir. Våra barn börjar bli så pass stora nu att de snart kommer vilja vara med andra än oss. Så därför njuter jag lite extra i år av att ha familjemys med både Lilla Fleur och kusin Bus. Och sen vädret!!! När vi bokade detta förra veckan (efter 6 veckors sol och värme) öste det ner med regn och väderkartorna var inga lustiga syner direkt. Men… vi oroade oss i onödan, det är helt underbart och vi har varit konstant utomhus även om det blåst endel:-)

Pratade med Favvokillen tidigare och han var trött efter sitt firande med vänner och deras familjer. Nu är han inte så förtjust i alkohol överhuvudtaget så det var lugnt med drickat sa han. Men att sova en natt på en tunn madrass i ett varmt litet rum tog på krafterna i den här åldern (!) så han var supertrött. Stackarn ♡ Tyvärr funkade inte logistiken för oss i helgen men vi hörs ju hela tiden numera så det gör inte så mycket, även om jag längtar efter honom så klart.

Ikväll blir det fotboll och sen lite allsång innan det är dags att släcka lamporna ♡

Kram Fru Didriksson ♡

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: