Livet ~ Havet ♡

Mer än halva mitt liv har jag tillbringat i Bohuslän om somrarna med familj och vänner. Så många underbara minnen bor i mitt hjärta och jag kommer alltid känna mig hemma där bland klipporna, havsluften och saltstänket. Men, efter några besök i Halland på senare år så visar det sig inte vara så tokigt att vara här heller ♡

photo-nic-co-uk-nic-117915-unsplash

I somras fick jag mysa på den fina, mjuka, sandstranden i Halland med Lilla Fleur och syster D:s lilla fina familj och våra föräldrar. Och så fick jag bada, fastän det var lite för kallt i min smak. Under veckan som gick reflekterade jag över hur olika vi är och att vi har olika tankar om vad som gör en semester. Själv vill jag ha många njutstunder nära havet. Vill gå i det, se på det, och vara nära det när solen går upp till det den går ner.

Att bo i en fint utrustad stuga är en bonus, men att tillbringa varje stund i den är inget ändamål i sig för mig. Vill ha långa, flåsiga, morgonpromenader, strandhäng, grillkvällar, rosé och sociala aktiviteter. Att vara vara i de här ljuvliga miljöerna och insupa varje litet ögonblick fyller mina energidepåer.

Att vara en i ett sällskap ihop med andra som har andra tankar om semesterliv var frustrerande många gånger. Eftersom jag inte hade någon annan vuxen ”på min sida” att kunna smita iväg med för att få det jag ville gjorde att jag snällt försökte anpassa mig. Inte lätt men det gick med stöd av älskade Lilla Fleur som snällt följde med mig när jag ville se mig om.

Av de dagar som vi hade med syster D och hennes familj (Kusin Bus och sambo) lyckades vi i alla fall skapa några riktigt fina minnen att ta med sig hem och dem tar jag fram nu när höstmörkret börjar smyga sig på.

En dag testade vi exempelvis SUP i nästan sex timmar. Jättekul och det gör jag gärna om igen. Lilla Fleur och kusin Bus såg ut som de aldrig gjort annat än att glida fram över det stilla havet i solen. Lite knepigare för oss vuxna men vi bjussade gärna barnen våra på ett gott skratt när vi försökte vara lika graciös som dem när vi klev upp på brädan 😂

Samma kväll avslutades på en riktigt trevlig restaurang precis på stranden nedanför stugan ihop med Favvokillen. Han kom ner till över kvällen och efter en supermysig middag i solnedgången följde han med till stugan en sväng innan han åkte hem till sig igen. Hade det funnits en bra sängplats hade han gärna fått stanna över men jag är glad att han kom hursomhelst och fick träffa alla.

En av de andra dagarna hade jag med mig båda barnen på en utflykt till en bondgård. Där fanns hästar, getter, tuppar, höns, getter och jättesöta kattungar som vi alla tre matade och klappade på. Trodde barnen kanske vuxit ifrån sånt men de var jättenöjda!

På kvällen undrade Syster D om vi kunde gå ner till en av strandbarerna en sväng så det gjorde vi. Barnen var med men hennes sambo var sugen på ett kvällsdopp så vi kikade först på honom och våndades, såg ut att vara kallt! Sen såg vi solen sänka sig ner över havet, himlen var i allsköns färger och det var så vackert!

För att summera, en vecka med familjen var skön få med sig efter den jobbiga våren. Även om jag älskar dem alla var det inte odelat positivt men jag är verkligen bara så tacksam för alla stunder vi får vara tillsammans.

Den kommande veckan har pappa ett återbesök på sjukhuset, sen blir det säkert ny väntan på – förhoppningsvis – positiva besked ♡♡♡

#fuckcancer

Kram Fru Didriksson ♡

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: