Livet ~ Semestertider ♡

Semestertider och utflugna barn innebar fritt fram att vara i kärleksbubblan några dagar ~ så underbart ♡

max-AsJirOOLN_s-unsplash

I helgen tog vi långhelg ihop när jag hade ledigt måndag och tisdag. Njöt av Favvokillens närvaro och lugnet och friden som alltid infinner sig när vi är med varandra.

Resten av den här veckan är han med sina killar ett par dagar vid kusten och jag jobbar. Eventuellt ses vi inte förrän någon dag in på nästa vecka men då går vi all in på gemensam semester! Den här gången väntar lyxigt vuxenmys i en av Europas mest romantiska storstäder ♡ Har verkligen för nästan inga pengar att tala om bokat in oss på det bästa av det bästa när det gäller hotell. Håller tummarna för att det blir 5-stjärnigt varje dag i form av upplevelser också. Enligt bilderna i instagramflödet finns bara goda förutsättningar har jag noterat ♡

Har en skön energi i kroppen som kommer bära mig fram innan jag får checka ut i fyra härliga veckor. Åh vad jag längtar! Längtar efter Lilla Fleur också. Vi är inne på andra veckan ifrån varandra nu. Som jag saknar henne, mitt absoluta allt! Saknar alltid när vi inte ses, men ännu mer än vanligt nu på semestern. Som tur är saknar hon mig också och jag tar tacksamt emot alla små uppdateringar om vad hon gör.

Just nu är hon på stugsemester hos farmor i Åhus tillsammans med sin pappa. De gör små utflykter, badar i det (iskalla!) havet och äter god glass från Ottos. Kanske får hon också njuta av favoriträtten, fish’n’chips på Äspets rökeri, innan de åker hem igen? Unnar henne verkligen bara de bästa av upplevelser oavsett om det är med sin pappa eller med mig!

Hon kommer tillbaka till mig när vi kommer hem från vår semester. Då har jag fått ett tydligt uppdrag om vad vi ska hitta på. Utmanade nämligen min lilla skatt att läsa vanliga böcker i sommar. När är vi var på semester med övriga familjen D för två veckor sedan fick hon välja ut fyra böcker som ska läsas slut nu på sommarlovet. Gör hon det ja då finns en fin liten present från mamma att hämta när skolan börjar.

Kan glatt rapportera om att det går väldigt bra! Första boken är utläst och igår kom ett väldigt tydligt önskemål – inspirerat från boken! – om vad hon vill göra på sin semester med mig. Håller på att försöka göra önskningen verklig. Om jag lyckas blir det några mysiga dagar på ett pensionat precis vid strandkanten och middag på ett redan utvalt ställe. Håll tummarna!

Eftersom vi redan hyrt stuga  en vecka i sommar blir det i övrigt bara lite dagsutflykter till ställen vi vill besöka på våra två gemensamma veckor. Har turen att bo ganska nära ett par riktigt fina badstränder och mysiga restauranger finns på gångavstånd inne i city.

Sen så bor ju Favvokillen faktiskt nära havet så det är kanske dags att ta med mig henne dit om vi vill sola, bada, grilla och på första parkett nästan uppleva när solen går ner över klipporna vid den lilla båthamnen ♡♡♡

Den här semestern kommer bli toppen!

Kram Fru Didriksson ♡

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: