Kärlek ~ Perfekt helg ♡

Lever fortfarande på all den goa energin jag fick på spa-helgen ihop med mina fina Favvokille ♡

ashley-schulze-765488-unsplash

Redan efter lunch förra fredagen susade jag ner den där timman till honom. Han ville pyssla lite hemma så efter lite kaffe och ett riktigt spännande samtal om relationer slappade jag i soffan en stund innan jag lagade middag åt oss. Inget märkvärdigt men det blev jättegott och Favvokillen öste beröm över sin kock. Dock hade han inte så mycket för det. Lilla kocken tackade för sig redan runt 22. Tredagarsveckan på kontoret efter jul måste varit tuff för henne. Sov ända till klockan 11 (!) på lördagen och efter lunch satte vi av mot vår spa-vistelse.

När vi kom fram på tidiga eftermiddagen höll solen så sakterliga på att sänka sig över klipporna och havet. Det var så himla vackert ♡

När Favvokillen checkade in oss på hotellet och parkerade bilen stannade jag kvar ute på en av bryggorna och njöt av allt det vackra runtom kring.

Väl uppe på rummet möttes vi av en riktig överraskning. Vi hade uppgraderats till ett mycket bättre rum än det vi bokat. Vårt rum nu hade stora fönster mot havet (och terass!) så vi kunde verkligen följa solnedgången från första parkett ända tills mörkret la sig över vattnet. Sen blev det kvälls-spa i ett par timmar.

Behöver inte säga mer om det än att det var heeeelt grymt härligt att få basta, bada i varma vattenbad och gosa med Favvokillen i den dämpade belysningen och avslappnande musiken.

Maten i restaurangen var himmelskt god. Vinet likaså. Som vanligt pratade vi i mun på varandra och det var en såndär supermysig kväll med Favvokillen som jag kommer leva på länge. Skrattade massvis också!

Blev lite senare i säng på lördagen än fredagen men det var det absolut värt. Tog en härlig tur på klipporna innan vi åkte hem (till honom) på söndagseftermiddagen. Var så där härligt sega som man ofta blir när man haft ett helt dygn av bara bra. Passade faktiskt på att ta en rejäl powernap efter lunchen medan Favvokillen fixade med nåt nytt litet projekt. Var faktiskt länge sedan jag sov så här många timmar i ett sträck.

Min kropp och min själ behöver som jag nämnt tidigare sin vila. Känner mig taggad och än mer än redo att ta mig an det nya årets utmaningar ♡♡♡

På lördag kommer Favvokillen hit för lördagsmys ♡

Kram Fru Didriksson ♡

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: